marți, 30 decembrie 2014

O scanteie trecatoare... Un an de neuitat

             
             Totul este trecator. Totul apare pentru moment, apoi se risipeste in marele necunoscut. Clipele sunt ca scanteile. Se nasc din focul arzator al vietii, se inalta in vazduh, iar apoi se sting. Tot ceea ce a ramas sunt doar amintiri placute. Amintiri dureroase. Ganduri ce strabat fiecare colt al creierului. Vise frumoase sau cosmaruri neuitate de cand ne nastem. Tot ce facem, intr-o zi, se va intoarce impotriva noastra. Asteptarile noastre, intr-o zi, vor lua sfarsit. Tot ceea ce am asteptat atata timp se va sterge. Soarele va plange din nou. Luna se va intrista, ochii nostrii vor fi inundati. Obrajii brazdati e lacrimi.
              Oare ce asteptam? Asteptam ca lucrurile sa se miste in fata noastra? asteptam sa ne impinga cineva de la spate pentru a face o schimbare in viata noastra? Ce astepti de la anul care peste cateva ore va aparea ca o noua scanteie? Vei lasa aceasta scanteie sa se stinga stiind ca pana atunci nu ai facut un pas inainte? Ai vrea ca inima ta sa putrezeasca? Atunci cand iesi din casa si omenii trec pe langa tine sa iti simta duhoarea tristetii ce o porti in piept!!!?? Uita-te in jurul tau! Ai persoane minunate care sunt gata sa iti intinda mana! Sau sa te impinga in sus pentru a straluci macar o data in acest an care va veni. Ele sunt gata de sacrificiu, isi vor varsa ultima picatura de putere pentru a te ajuta sa gasesti ceea ce ai cautat!
              Cum ai vrea sa fie acest an pentru tine? Uita-te in viitor si gandeste-te cum ai vrea sa traiesti! Vrei sa risipesti tot ceea ce ai? Vrei sa lupti? Oare chaiar va merita fiecare clipa din viata ta! Traieste momentul ! Traieste in iubire! Inalta-te in acest an triumfator si stralucitor, iar atunci cand va trece sa ramana in urma ta zambete, urme de fericire, amprente in sufletele celor dragi, ochi plini de lacrimi care se bucura pentru ceea ce au primit. Ai simtit vreodata ca poti sa zbori de bucurie? Ca totul dispare, ramai doar tu si te cuprinde o adiere calda de implinire, simti cum sufletul iti creste, ai vrea sa ii imbratisezi pe toti cei ce trec pe langa tine, dar in special pe cel care te-a facut fericit sau cei care ti-au oferit o speranta, o raza de lumina, un zambet care te-a schimbat, cuvinte care ti-au adus pace in inima. Ei bine, acei oameni merita o imbratisare!
              Mai ai putin timp! Fa ca in acest timp ce ti-a ramas sa dai o imbratisare tuturor celor ce ti-au facut viata fericita chiar si pentru o secunda! Spune un multumesc sincer si din toata inima! Iar in anul ce va veni sa faci o persoana sa zboare de bucurie! Sa il incepi cu gandul ca il vei termina invingator, te vei inalta vei stralucii, iar cei dragi sa isi aminteasca de clipele in care le-ai fost alaturi, sa zambeasca si sa fie bucurosi ca existi si ca prin tine o parte din viata lor a luat o alta culoare, una stralucitoare, una frumoasa si plina de maiestrie!! O scanteie de fericire!!


Peace& Love!! And a Happy New Year!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu