duminică, 7 decembrie 2014

Timpul niciodată nu se va mai întoarce!

           
  Astazi traim in secolul vitezei... Tot ce facem este contra cronometru, vietile noastre sunt expuse la foarte multe pericole din cauza ca nu ne masuram bine timpul, luam decizii pripite si viata noastra devine tot mai vulnerabila la atacurile din partea oamenilor. Tot ceea ce conteaza in viata noastra, adica timpul petrecut cu cei dragi, cu prietenii cei mai buni, sau pur si simplu odihnirea mainilor noastre nu exista deoarece de fiecare data cand ne propunem sa ne linistim sufletele exista acel ceva care ne opreste. Ne pune piedica atunci cand tanjim tot mai mult dupa afectiune, caldura, liniste si iubire. Timpul tranteste cu sufletele noastre in toate zidurile problemelor, isi bate joc de mintea noastra, facandu-ne sa fim din ce in ce mai alerti si fara ca macar o secunda sa putem respira linistiti ca totul va fi bine.
                In fiecare zi,  din clipa in care ne-am trezit si pana ce adormim noaptea tarziu, inima noastra este impulsionata de foarte multi factori, alteori este zdrobita de unele obstacole care ne apar in alergarea noastra si de cele mai putine ori are timp sa se odihneasca. Atunci cand cineva are nevoie de noi sa intervenim in viata lui si sa il ajutam, sa îi dam un sfat, sa ii dam o mana de ajutor sau pur si simplu sa il ascultam, gasim scuze copilaresti care sa ne dea oportunitatea sa nu ne oprim din fuga si sa continuam in goana dupa vant.
                 De foarte multe ori ceea ce ne motiveaza sa alergam, sa trudim si sa ne terminam sanatatea sunt... oare ce???... BANII !! Cred ca toti ati auzit de acest cuvant. Cred ca toti ati tinut macar o data in mana bani, dar niciodata nu vi s-a intamplat sa ii tineti  pentru mult timp. Odata si odata tot se duc, iar noi vrem sa ne consumam toata energia si sa ne focalizam toata atentia ca nu cumva sa avem cu un banut mai putin ci in fiecare zi sa fie tot mai multi.
                 Stati umpic pe loc si respirati! Opriti-va din a va gandi! Luati o pauza! Un moment in care sa aveti impresia ca timpul sta pe loc si ganditi-va la cei din jurul vostru, la ce este cu adevarat important si la iubirea de care aveti nevoie sa o primit sau sa o daruiti cuiva! Nu lasati ca TIMPUL sa va doboare sau sa va distraga atentia de la adevaratele comori care nu se veștejesc!
                 Și in final, nu lasati sa treaca timpul prin mainile voastre, deoarece tot ceea ce a trecut niciodata nu se va mai intoarce!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu