vineri, 19 decembrie 2014

Deasupra cerului, Deasupra tuturor!!

                 
                    Viata umana se invarte in cercul dorintelor, viselor, iubirii, dorului, durerii, orgoliului si a geloziei. Noi, oamenii, suntem in centrul vietii. Un nucleu care se incalzeste tot mai tare, are parte de multa ameteala, multe flacari si presiuni. Cineva sau ceva incearca sa ne scoata de acolo de unde suntem... Incearca sa ne dea o mana de ajutor, sa ne arunce o scara, sa ne ofere din puterea lor sau sa schimbe locul cu noi. Incearca sa ne ajute a ne da seama ca nu suntem in locul potrivit.
                      Locul nostru nu este in centrul problemei. Locul nostru nu este in mijlocul suferintei. Lucul tau nu este in mijlocul dezamagirii. Locul tau nu este in mijlocul unei lumi care te face sa te simti singur, neiubit si nedorit de nimeni! Locul tau este in afara problemei! Sus pe munte! Deasupra norilor, de unde poti sa vezi in ansamblu tot! De acolo toate sufeintele ti se vor parea mici si nesemnificative. De acolo poti vedea fericirea in intregime, poti vedea tot ceea ce fac ceilalti, tot ceea ce tu nu poti sa sti, lucrurile care se vorbesc despre tine, si toate barfele fara sens... O sa iti dai seama ca tot acest timp ai fost preocupat sa gasesti fericirea, dar ea doar ce a aparut odata ce ti-ai dat seama ca cineva iti scormonește adancurile inimii cautand sa isi faca loc tot mai mult acolo unde se simte ca in rai...
                      Daca cineva incearca sa te ajute a te ridica din adancul tuturor agoniilor, intinde-ti mana! Nu lasa ca ocazia sa treaca! Deschide-ti acei doi ochi sclipitori, plini de mister si de flacari care patrund adanc, inconjurati cateodata de lacrimi alteori de... De lumina sufletului ce te asteapta!   Lasa-te rapit la culmile fericirii! Lasa-te condus! Lasa-te condus catre nesfarsitul bucuriei! Lasa-te iubit!! Lasa-te iubita!!



Peace & Love!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu