sâmbătă, 13 decembrie 2014

Un leac fără valoare sau un leac vindecător.

             
                In acest blog voi scrie tot ce am in minte despre iubire. Bine... Nu chiar tot... Desi cineva mi-a spus sa nu scriu deoarece iubirea se afla la orice colt al pamantului, totusi voi impartasi cu voi gandurile mele... Deoarece adevarata iubire se afla in fața ta nu la coltul strazii!!
                 Ce este iubirea?! Iubirea este ceva frumos :)) !! Sau nu! Lasand neseriozitatea, iubirea este un sentiment, o traire, ea se naste in adancul inimii, de la inima de cele mai multe ori ajunge la stomac... Iubirea poate fi descrisa ca un fior ce iti trece prin tot corpul atunci cand gandul se loveste de o persoana. Iubirea este un trandafir. Un trandafir rosu, cu o mireasma placuta si o frumusete de nedescris, ei bine acest trandafir insa are si țepi... Ei au rolul de a provoca durere persoanei care cuibareste in inima astfel de trandafir, Iubirea nu se vede in adancul sufletului, dar la suprafata, se observa in ochii blanzi, sclipitori, de un albastru intens, sau căprui in care te adancesti tot mai tare, un căprui care te amețește, atunci cand il privesti iti mănâncă sufletul, iti smulge inima si o rupe in bucati... Un verde care iti ofera pace si liniste chiar daca in stomac razboiul fluturilor nu a incetat.
                   Acest sentiment da tarcoale inimii atunci cand vezi o persoana, cand stai de vorba cu ea si cand ochii tai trec prin privirea acelei persoane, zambetul nu dispare nici macar o clipa, corpul tremura, palpitatiile cresc, sentimentele navalesc, placerea apare si..... Gata cu visele... Sa ne trezim la realitate!
                   Cineva m-a intrebat cum se manifesta iubirea intre doi adolescenti? Wow! ce intrebare profunda :)) ! M-ai prins! Las armele jos... Defapt le ridic! Uneori nici macar nu ne imaginam cum ar putea sa fie iubirea intre doi adolescenti, desi cred ca toti care citesc aceasta au trait macar pentru un moment scurt ceea ce inseamna fericirea, ceea ce inseamna sa iubesti si sa fi iubit... Nu mai vrei sa se termine niciodata, Totul este asa de roz... Pentru mine roz nu exista!! O culoare fara sens! Iubirea poate sa fie rosie, albastra, uneori neagra deoarece sufletul sufera o pierdere, uneori iubirea poate sa fie gri atunci cand se da o batalie in inima si minte pentru a alege intre doua persoane, a alege o persoana sau a alege suferinta pentru ca cealalta persoana sa fie fericita! Iubirea are si spini! Cateodata atat de multi spini incat esti gata sa lasi armele jos si sa nu mai lupti pentru ceea ce conteaza cu adevarat! Spini care te impung zi de zi, spini care cresc cu varful indreptat spre cea mai sensibila latura a sentimentelor, spini care semnifica durerea lasata in suflet de catre o persoana care a dat cu piciorul in tine de mai multe ori, te-a alungat sau a plecat fara sa spuna nimic... Spini care i-ai crescut tu, care i-ai provocat sa creasca nestiind unde te indrepti, nestiind ceea ce faci. Ai fost atat de orb incat nu ti-ai dat seama ca picioarele tale sunt insangerate si pline de rani... Fiecare om are felul lui de a-si exprima iubirea, unii chiar daca au trecut de 14 ani isi exprima iubirea ca un copil mic, adica lovind. Ar fi bine daca lovitura ar fi doar fizica, dar ea se indreapta catre suflet ca o sageata bine ascutita imbibată in otravă.
                      Poate ma veti judeca pentru ceea ce am scris, poate imi veti da dreptate, unii au experimentat fericire si durere, altii sunt doar la inceput, dar fiecare om poate iubii! Nu exista dragoste fara spini ! Nici fericire fara sacrificii! Poate aveti nevoie sa va treziti la realitate! Sa va dati seama ca nu are rost sa arunci cu sentimente la gunoi, nu are rost sa iubesti o persoana care este indiferenta sau te face sa suferi! Da! Iubeste-o chiar daca te face sa suferi, sacrificiile trebuie facute, dar daca ea te alunga si te raneste, te seaca de puteri, deschide-ti ochii si da-ti seama ca tot ceea ce ai de oferit si tot ceea ce ai mai bun de dat trebuie sa ii dai persoanei care chiar merita! Persoanei care ar face tot posibilul sa te faca fericit sau fericita!

Peace & Love !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu