vineri, 19 decembrie 2014

Schimbare inocenta...

     
        Toti avem pasiuni, majoritatea vin si trec. Ne intrebam de ce? Toate pasiunile sunt sustinute cu un stimul, daca acel stimul dispare, pasiunea se duce cu el. Doar saptamana trecuta a aparut o pasiune si te gandesti ca niciodata nu te vei lasa de acel lucru, ti-ai investit mult timp in acel lucru, iar azi nici nu mai vrei sa auzi de el, il consideri timp pierdut. Hmm? Suna cunoscut?
         Uneori nimic nu te poate opri din a schimba lumea, totul te duce spre acel lucru, crezi ca poti, esti stimulat, nimic in afara de acel lurcu prin care vei schimba lumea nu mai are loc in viata ta, la un moment dat te-ai plictisit si tot ce vrei e sa stai in pat si sa uiti de tot. Traim intr-o lume in care totul se bazeaza pe a sta cat mai relaxat si a face cat mai putin pentru tine si cei din jur. Vreau sa spun ca tu inca poti schimba lumea! Tu, doar tu inca poti fi acel supererou pe care l-ai dat la o parte impreuna cu copilaria.
         Tot ce trebuie e sa iti regasesti motivatia, sa crezi ca inca poti schimba lumea! In final iti spun doar un lucru: Gandeste-te putin invers decat ai obisnui, adica nu te mai gandi ca lumea este prea mare ca sa o poti inluenta, defapt, lumea este indeajuns de mare si rotunda sa poata lua o intorsatura buna in jurul axei tale!


By My Broo !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu