duminică, 7 decembrie 2014

проблема

    Viata de zi cu zi e diferita si unica in fiecare zi ,  normal ca momentul trecut nu e momentul viitor , dar un mic paradox , de ce tot ce e bun , fie e imoral , ori e ilegal sau ingrasa?!
      De ce daca pur si simplu stau pe scaunul de la scoala , in banca , uitandu-ma la tabla cu atentie si cineva ma intreaba ''Te simti rau?'' , oameni buni  , daca faci un lucru corect , de ce e gresit? Din punctul meu de vedere , nu gasesc nicio explicatie credibila si adevarata , e un fapt fara explicatie , pana si eu fac acest lucru , ma uit la colegul de banca , e frumos , scrie , e atent si totusi ceva e ciudat , de ce se intampla asta? Chiar daca stiu raspunsul ca asa ar trebuii sa fac si eu , totusi ori il bazai ca sa nu mai fie atent , ori il intreb perfid ''ce ai baut?'' .
      De ce fumatul de marijuana e ilegal ? De ce ceva care t
e induce intr-o stare de euforie puternica si relaxanta , ceva care te ajuta sa vezi problemele ca pe niste bucurii , totul sa prinda culoare , e interzis? De ce alcoolul care te aduce in stari de ebrietate , inconstienta , in care incepi sa spargi totul si sa te enervezi , sa iei razna , e legal ?
      De ce tot ce are gust bun , ingrasa? Cum de viata asta care e buna , e rea?
      Gata cu intrebarile , ca o concluzie a mea , pe care am tras-o din propriile mele intrebari este aceea ca tot ce e logic , defapt e ilogic , asta e adevarul , pana si materia din scoala numita logica , e extrem de neintelegatoare , nu ai cum sa intelegi ceea ce vrea sa exprime doua pagini pline de scris care au inceput de la nimic sa fie scrise , ori , dai un cuvant elevului si sa scrie un roman despre acel cuvant .
      Faci o fapta buna , spre exemplu , ajuti o persoana , ar fi logic ca si persoana la randul ei sa te ajute , e o lege nescrisa adresata omului , fie stai nemiscat o zi intreaga si apoi la finalul zilei te trezesti cu politia la usa pentru un caz de omor.
      In adevarata concluzie a acestui articol neclar , este ca nu tot ce e logic e bun , iar nu tot ce e bun e logic sau bun .
  ''Tot ce e bun: ori e imoral , ori e ilegal , ori ingrasa.''   - Murphy's Law

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu