vineri, 5 decembrie 2014

Vise si dorinte neîmplinite



                 De multe ori ne trezim dimineata cu „ fata la cearsaf ” cu mintea adancita in cele mai frumoase vise, incercand sa iesim la realitatea care ne inconjoara si in care suntem prinsi chiar daca poate vrem cateodata sa iesim, sa evadam, sa scapam de labirintul problemelor si nevoilor. Chiar daca ne trezim din adancimile somnului continuam sa visam cu ochii deschisi, imaginandu-ne o lume noua, una in care sa nu simtim lipsa unor lucruri sau a unor persoane care ne-au influentat viata. O lume in care inainte sa clipim ar aparea in fata noastra tot ceea ce am visat o viata intreaga. Poate am visat la un lucru care ne-ar schimba viata pe moment, poate la imensele vile si seiful care niciodata nu se goleste oricat de mult ai lua din el. Sau, poate, la o persoana care ti-a lasat inima franta si zdrobita deoarece a incetat sa mai guste din aerul acestei lumi sau a incetat sa mai se adape la sufletul tau.
                Fiecare om are visele lui, are un gand care ar vrea sa se implineasca intr-o clipire de ochi, poate ar vrea sa zboare prin norii vietii si sa ajunga deasupra lor, fata lor sa vada zambetul larg al soarelui ce straluceste intr-un colt al cerului albastru. Unii isi doresc atat de mult imposibilul incat sunt gata sa isi sacrifice toata viata, sa isi sacrifice tineretea, puterea, banii, averea, iubirea, sufletul, inima, si tot ce are mai scump, pentru ce?! Pentru o secunda in care simte extazul fericirii?! Merita? Sa dai tot ce ai ca apoi sa simti pentru o secunda ceea ce ai visat toata viata apoi sa simti cum cobori si tot ceea ce ai avut sub picioare acum sa devina instabil, sa cazi in abisul negru si infricosator, unde întunericul e tot mai gros, poti sa il simti, sa il pipai, sa auzi strigate in timpane care spun sa te intorci de unde ai venit, dar niciodata nu vei mai avea aceasta șansa, continui sa cazi, sa cazi si sa cazi, pana ajungi sa simti incet, incet cum setea isi face aparitia in cerul gurii, focul te cuprinde, te usca de toata energia, te arde, doare, suferi si nu ai ce face.
                Toata viata ai risipito! Ai facut ce ai vrut, iar acum cand lanturile mortii te cuprind si nu ai ce face, ai vrea sa dai timpul inapoi, sa iti retraiesti viata si sa incerci sa o folosesti pentru ceva folositor. Dar, NU!!! Nu se poate!! simti cum regretele iti ineaca gandurile, cum toate faptele pe care le-ai facut se intorc impotriva ta, te lovesc din fata si din spate neputand sa vezi ce se intampla, te urmaresc vorbele spuse, care au ranit, au mintit sau au inselat sufletele celorlalti...

                Nu visa la ceva ce nu poti avea niciodata! Nu iti risipi viata pe nimicuri, pe ceea ce nu conteaza! nu incerca sa gasesti lumina de la capatul tunelului cand de fapt ea se afla chiar in dreapta ta! Trebuie doar sa iti deschizi ochii si sa vezi ce conteaza cu adevarat in viata ta!
                Open your eyes and take a look in the right side of you to find the real mean of life!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu