luni, 9 februarie 2015

Text reusita in viata

      In opinia mea, reusita in viata este determinata de increderea in fortele proprii pentru ca odata ce ai siguranta pe actiunile tale poti sa le duci la extrem, poti sa te folosesti de ele pentru a te lansa intr-un domeniu de activitate, ori pe plan personal ca memebru al societatii sau cu ajutorul increderii in fortele proprii poti sa faci anumite lucruri fara emotii sau fara frica de a nu reusii, caci daca sti ce poti, sti ce vrei si sti ce ai, tot ce mai conteaza e ce obtii.
     In primul rand, reusita in viata reprezinta momentul in care planul pe care ti l-ai propus reuseste, devine realitate, la fel ca transpusul unor idei pe hartie, fiecare actiune din imaginatie, ori din vointa devine realitate pentru ca ti-ai propus acest lucru, ai incercat sa-l faci, iar increderea in sine te-a ajutat sa obtii roadele incercarii si a incrderii, in aceasta teza este vorba de doi factori, unul fizici si altul moral, forta fizica si motivatia, ori puterea de gandire.
      In al doilea rand, increderea in tine iti da posibilitatea de a incerca si mai apoi, poate nu chiar din prima lovitura, dar cu siguranta din a doua vei reusii sa dobori peretele de frica sau emotie care sta intre tine si reusita. Ei bine, avem nevoie de de motivatie pentru ca alaturi de ea si din ea ne luam inpiratia si acea exclamatie care in gand striga ''Fa-o, vei reusii!''. Aceste doua caracteristici, increderea si determinarea sunt cruciale in batalia pentru reusita, ai nevoie de fiecare intr-o masura pozitiva si posibila.
      In concluzie, la inceput trebuie sa-ti creezi un plan, detaliat, cu actiuni si scopuri, mai apoi trebuie sa ai motivatia de a-l implinii, dupa aceea vine incercarea si predestinat, reusita, deci nu renunta la ceea ce vrei pentru ca tu defapt nici macar nu ai incercat. Incercarea moarte nu are.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu