duminică, 8 februarie 2015

Ajutor !!!

     
          Ajutor.....?! Hmm... Un cuvant care exprima atatea sentimente si trairi, sentimente de panica, de neliniste, frica, un abur ce se ridica din glasurile celor care striga din valea umbrei mortii, o vale a durerii, o vale secată de viață secată de putere si de pace. O vale in care au loc cele mai multe plansete si suspine a omenirii, a turor fiintelor cu constiință. Aceasta voce stransa de gat cere ceva, isi doreste ca cei din jurul ei sa vada ca are nevoie de o macara puternica pentru a o ridica si a-i oferi AJUTOR. Cand ne gandim la acest cuvant mintea noastra zboara in diferite spații si timpuri in diferite amintiri traite. Cu toții am strigat cel puțin o singura data, striviți de zidurile problemelor, cu toții am ragusit de multe ori cerand ajutor, insa de multe ori am primit un fulg de papadie de care sa ne prindem si sa ne duca in sus, dar multi suntem cei care stranuta si merg tot mai jos ținand in mana ceea ce ne face rau, ceea ce credem ca ne ajuta, ceea ce credem ca am cerut, dar a fost doar o înșelaciune a dusmanului nostru.
          Ajutor..... Ei bine, aceasta rugaminte avem ocazia de multe ori sa o oferim, dar de cele mai multe ori stam spanzurați de ego-ul nostru atarnand, uitandu-ne cu ,, mila ” catre cei care se afla in groapa, in probleme pana la gat. In aceasta lume depindem unul de celalalt, depindem de ajutor. Daca toate sufletele pamantului ar refuza sa se ajute unu pe celalalt, nu ar mai exista un univers in care sa ne aratam compasiunea si grija fața de celalalt. Sau am exista, toți am fi oameni sobrii, oameni care se descurca pe cont propriu, oameni duri si reci care nu mai stiu ce inseamna iubirea, nu mai simt absolut nimic, iar daca le-ar cadea o stanca in cap nu ar simti absolut nimic.
          Ajutor..... Ceea ce trebuie sa invatam este sa fim ființe in adevaratul sens al cuvanului, sa aratam ca ne pasa de cel care moare langa noi, cel care se sufoca in propriile lor strigate disperate. Suntem tentați sa formam un lanț de oameni plini de ego, tuturor sa ne fie mila, dar niciunul sa nu isi intinda mana catre cel ce zace fara speranta. Wake Up you lazy, unmercy, roude and full of EGO person!! Acest cuvant are valoare reciproca, ajutand pe alții ne ajutam pe noi, creând in viitor maini puternice care ne vor scoate atunci cand suntem lasați muribunzi in groapa pieirii.



Peace & Love !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu