marți, 28 octombrie 2014

Istoria de maine

     Astazi viitor , maine prezent , poimaine trecut. Nu sti niciodata ce te asteapta in clipa urmatoare , poate vei da 'coltul' si dupa dai de rai , poate vei zambi , poate vei plange de dor , dar cer e faptul ca la ceea ce te astepti cel mai tare , va fi mai putin satisfacator atunci cand se va intampla. Opinia mea fata de istoria de maine e aceea ca nimic nu se repeta , nimic nu este la fel , nici macar sentimentele , niciodata nu vor fi resimtite intr-o asa masura incat sa crezi ca ceva de demult va fi ceva de acum. Putin prea pe langa subiect , insa ceea ce vreau sa spun este ca , totul are un scop , viitorul iti creaza o stare de neliniste , de nesat , dar dupa ce totul are loc , devine oarecum , naspa , plictisitor , a fost , nu va mai fi , istorie de tinut minte. Viitorul conteaza , asta spun majoritatea oamenilor din lumea intreaga , sunt total de acord cu ei , insa de ce sa nu ai parte de cat mai mult , pana cand viitorul va devenii trecut , de ce in viata asta atat de scurta nu avem voie sa avem parte de ceea ce ne face sa zambim , de ce nu putem sa facem ce dorim?
       Orice exista pe lumea asta exprima o dovada de speranta , te impinge sa vrei mai mult , dar atunci cand totul printre perdele de praf , lumini slabe , sunet bruiat , devine istorie , se naruie spectacolul , dar nu definitif , o iei de la capat , momente urmatoare mai sunt , istoria se inmulteste , totul se imprastie ca semintele primavara la semanat , insa pentru unii semintele  nu rasar fie ca totul e bine , fie ca au apa , hrana pamantului si lumina soarelui , tipic omenesc.
      Dar , zambesc si zambesc in continuu , am motive sa cred ca voi traii mult si bine , ca voi zambii si mai mult , ca voi daruii si mai multe zambete , ca voi face lumea fericita , nu doar pe mine , pe toti , asta vreau eu sa ajung cand o sa fiu mare , muncitor in fabrica de zambete , inimi curate si sincere , ganduri de aur si destin de moment.
       Exista multe lucruri in viitor , insa in putin timp , ele existau , bucura-te , baga la cap , cat esti tanar si frumos , zambeste , face bine la ten si la viata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu