marți, 28 octombrie 2014

Fabrica de zambete

 
  Atentie! Acest articol este un plagiat , sursa lui este defapt gandirea umana comuna tuturor , va rugam , invatati ceva din tot ce cititi! Incheierea advertismentului.
      Fabrica de zambete , chiar daca este o metafora , aici vii si lucrezi pentru zambetul celui de langa tine , aici dimineata cand te trezesti , ajungi , iti scanezi ecusonul pentru prezenta , nu s-au inregistrat pana acum absente , toata lumea poate muncii in ea si poate , desigur , daca munceste conform normelor de fericire , cat se poate de mult in favoarea altora si nu a sinelui . Poti devenii un milionar cu un zambet atat de frumos , un zambet stralucitor , construit de tine , caci doar atunci cand te simti multumit de tine ai un zambet sincer si frumos.
      Fabrica de zambete e o corporatie atat de mare incat cuprinde ca mana de lucru toata omenirea , incredibil , cea mai mare fabrica care aduce profit tuturor , ce poate fi mai minunat , cineva sa iti ofere fericire , implicit zambetul ,iar tu sa ii oferi multumire prin aceeasi forma . Oamenii zambesc doar atunci cand au motive sa o faca , aici se pun doar zambetele sincere , cele false sunt tristeturi cu o fata mai blanda , dar ceea ce vreau sa spun cu adevarat e ca toti avem obligatia morala de a lucra in acest loc bun si calduros , cu un salariu cu mult peste maximul pe economie , totusi multi sunt nemultumiti , multi angajati ar vrea sa-si dea demisia , ei bine , eu stiu de ce vor chestia asta , acesti angajati formeaza sindicatul narcisismului , aici parca ar fi o comunitate gay sau o comunitate lesbiana , toata lumea se f*** ca si cainii , e si normal , intotdeauna un angajat smecher se gaseste sa fure de la altul , iar mai apoi incepe lupta , zicala ''Ce nu-ti place , altuia nu-i face'' nu se aplica nici in situatia asta , nu se aplica nici in afara fabiricii.
      Aici nu ai nevoie de culturism sau de multa inteligenta , aici ai nevoie de un creier perfect functional , un om care sa judece si totul merge ca pe roate , aici vi de placere , nu din obligatie , aici vi pentru ca vrei , nu pentru ca , clientul tau va ramane fara zambet de acum inainte , aici nu vindem zambete , aici le oferim in schimbul altora.
      In aceasta frima colosala folosim materia prima , omul , formam produsul, zambetul si il oferim altui om , astfel totul se aseamana cu circuitul apei in natura , pleaca de la un punct si se intoarce imediat ce a plecat acolo unde ii e locul . Multi profita , primesc , dar intentionat uita ca trebuie sa daruiasca mai mult , tipic , caracter din afara Galaxiei Calea Lactee .
      Sa nu creem confuzii , aici nu e vorba de vreun cabinet stomatologic , ci de sectia unui spital ultra modern , sectia chirurgie toracica , aici doctorii te desfac , scot raul din tine si iti implanteaza doar bine , e fabrica de zambete , aici nu stam la banda si ansamblam vise , aici oferim impliniri in toate domeniile , fabrica de zambete salveaza vieti , nu le ia.
     Daca totul ar fi real , ar fi pace , iar daca ar fi pace ... probabil ar urma sfarsitul lumii , e mai bine asa , toata lumea poate abuza ... viata e frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu