sâmbătă, 9 aprilie 2016

Text joucurile in viata unui adolescent

       Din punctul meu de vedere, jocul in viata unui adolescent reprezinta metoda cea mai constructiva pentru educare si recreere, totodata prin jocuri capacitatea evolutiva a adolescentilor in crestere este sporita de dificultatea si initiativa jocului, atentia adolescentului find focusata spre reguli si respectarea acestor reguli.
        In primul rand, adolescentia este varsta care se incadreaza intre doua mari caractere ale omului, cel de copil si cel de adult, astfel jocurile clasice copilariei devin mult mai dificile si mai eficace spre evoluarea si dezvoltarea mintii umane, totodata trecere de la copilarie la maturitate este mediata de aceste jocuri.
         In al doilea rand, viata unui adolescent este influentata de jocuri deoarece acestea impun noi standarde de comunicare, respect, invatare si cooperare. Adolescentul in devenire tinde sa preia metodologia jocurilor si sa o transpuna in faptele si trairile de zi cu zi.
         In concluzie, nenumaratele jocuri si activitati adolescentine, pun o virgula foarte importanta intre copilarie si maturitate, finalitatea acestor activitati find una foarte educativa si corecta, coerenta faptelor duc la o creste corecta si liniara a metalitatii adolescentului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu