miercuri, 30 martie 2016

Singur

       Imaginati-va cum ar arata planeta Pamant fara vreo fiinta umana pe ea, imigineaza-ti cum ar arata viata ta fara cineva pe care sa iubesti, goala. Din punct de vedere personal, omul pe parcursul vietii are nevoie de doar cateva componete pentru a putea traii fercit si pentru a ajunge in fata Sfantului Petru impacat cu sine insasi, mancare care sa-ti sature foamea, apa care sa-ti alunge setea, odihna care sa te revigoreze si iubire, care sa-ti ofere tot.
       Realizez ca viata omului este singurul subiect care nu poate fi clasificat sau explicat printr-o multitudine de termeni meticulosi si plini de metafore stiintifice, omul este ceva ce nu va putea fi explicat nici macar prin disectia psihologica a destainuirii sau printr-o metoda ilegala, inducerea intr-o stare de nostalgie falsa, drogul.
       V-ati simtit vreodata singuri, chiar daca erati in mijlocul unei mari de oameni? Ati simtit vreodata cum totul se naruie in jurul tau, iar tu te chinui sa ramai in picioare pentru ca ai un viitor in fata si nu trebuie sa lasi un moment inoportun sa te darame? Cel mai probabil da, subiectul acestui articol de astazi si de toate zilele este cum poti sa pierzi ceva doar observand, neputinta fiind una dintre elementele distructive care iti diseca inima atat de racita.
       Singurul lucru de care imi este frica pe acest pamant este singuratatea, pentru ca acest sentiment te cuprinde, devine o parte din tine si te atrage din ce in ce mai tare si mai aproape de intuneric, de moarte. Mi-e frica sa pierd ceea ce iubesc, pentru ca zi de zi pierzand, intregul devine jumatate, iar mai tarziu voi pierde tot, voi ramane gol.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu