sâmbătă, 30 august 2014

Pe scurt despre dorinta ta

    Nu stiu despre ce sa scriu , sunt lipsit de inspiratie pentru moment , dar presupun ca pe parcurusul creatiei fara subiect va aparea un punct de pornire ... hocus pocus preparatus si uite ca a aparut , subiectul mult dorit este dorinta nastrujnica a adolescentilor si a oamenilor tineri de a avea ceva , implicit , visarea.
    Nimeni nu-ti poate implinii dorintele tale , oricat de mici ar fi sau cat de vage ar fi , decat tu insati , pentru ca doar tu esti creatorul ei , tu esti implinirea ei . Este normal sa visam la lucruri scumpe , lucruri care-ti aduc fericirea , lucruri de care adrenalina noastra are nevoie , dar totodata trebuie sa luam in considerent meritoriul nostru fata de acel lucru , degeaba visezi la ceva ce nu iti este dat , exista ei trisori care se joaca cu viata , dar intotdeauna vor fi pedepsiti cu intreaga vina.
    Nu fi invidios pe ceea ce altul are , incearca , lupta sa ai si tu acel lucru , nu te da batut , incercarea moarte nu are , deci dorinta ta nu este o speranta pierduta , a vrea nu inseamna intotdeauna a avea.
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu