duminică, 9 noiembrie 2014

Te vreau x18

      Revin din nou dupa mult timp cu celebrul subiect ''Te vreau'' , pentru ca in acest moment , o vreau.
      O vreau pe ce mai frumoasa si mai buna fata care ar fi putut aparea in viata mea , o vreau pe cea care ma modeleaza , cea care spune stop indiferentei si ma face sa o iubesc din ce in ce mai mult , o vreau pe cea care stiu cu siguranta ca orice avere nu-i poate cumpara iubirea , ei bine poate cateva milioane de euro da , dar sa lasam asta la oparte . O vreau pe cea care a reusit sa ma seduca , sa ma atraga chiar daca nu vorbeam , o vreau pe cea care are cel mai dulce sarut si cel mai calduros imbratisat , cea mai calda inima si cei mai frumosi ochi . Ea e ca o albinita , mereu lucratoare , atat de buna , isi face treaba , nu pune intrebari , prea respectuoasa , prea cumsecade , exagerat de perfecta , n-ai cum sa nu iubesti un astfel de speciment care iti trezeste fantezii , zambete , multa fericire alaturi de ea , o viata fara probleme.
      Nu e ea mereu vreme buna , dar in preajma ei , nu-mi pot da seama cand e ploaie sau frig , langa ea , e mereu soare , cald , bine , cale de intoarcere nu mai e , nici nu vreau sa existe vreuna , departe de ea n-ar mai fi Pamant , departe de ea n-ar mai fi lumina , departe de ea n-ar fi sfarsit de lume , ci Iad cu mainile frante . Nu exista nimeni ca ea , nicio clona nu o poate inlocuii , sunt un fin observator al firii umane , iar in ea vad tot ceea ce venerez eu , bunatate , gingasie , frumusete , mila , fericire , iubire , incredere , constinta , virtute , merit si multe altele , caci daca ar fi o lista cu foaie facuta din a copacului lemn , probabil ca Terra ar ramane cheala si cuvinte n-ar mai fi.
      E seara , cu atat mai bine , acum gandul e la cald , mai putina logica , mai multa intamplare , cu mult mai multa incredere in mine imi spun ''I want that diamond shiny eyes to look at me and seduce me to immortality of the soul'' , as devora-o .
      Cand e vorba de trecut , ma gandesc la ea , cand e vorba de probleme , am nevoie de o poza cu ea si norii cu ploaie s-au risipit , cand e vorba de zile negre , ea mereu aduce lumina , cand e vorba de tristete , ea mereu zambeste si eu la fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu