miercuri, 9 aprilie 2014

Cum? (Prostia)

Cum sa nu urasti ceva ce nu-ti place?
Pur si simplu tratezi cu indiferenta orice caracteristica a acelui obiect sau fiinta , traiesti cu  frica de Dumnezeu nu de un al om ca tine , un lucru care nu-ti place nici altuia nu-i face , tocmai de aceea nu trebuie sa uram ceva ce nu ne place deoarece la randul nostru daca il tratam cu atentie il vom infaptui si noi.
Cum sa rezisti fara bani?

Incepi sa nu mai mananci atata , sa faci mai mult sport si sa fi mai modest cu tine , pentru ca modest acum , modesc si maine , bogat saptamana viitoare.
Cum sa nu devi ca cel de langa tine?

Cei de langa tine trebuie considerati prosti ca tu sa fi unicul destept , spun asta nu pentru a caracteriza pe cine , ci pentru a-l consola pe cel care nu se simte bine langa cineva , ei bine , ar trebui sa te gandesti la faptul ca tu ai o tinta in viata si ca ei mereu au fost in vant si pentru a nu deveni ca cel de langa tine , trebuie ca mai intai tu sa-ti construiesti o viata de rahat.
Cum sa incalci o restrictie?

La acesta intrebare nu exista raspuns , pentru ca toti facem asta , mereu ne impunem o restictie pe care mai apoi dupa cateva minute o incalcam si punct de final.
Cum sa gusti din toate?

Ori mergi la cumparaturi la un aprozar sau un magazin de cartier , ori te duci la asa numita ''inchisoare a tineretii'' si gusti din toate sentimentele , din toate starile si apoi esti fericit ca ai trait sa te distrezi , sa bei , sa mananci , sa ai femei , sa ai de toate si la final sa fi 'boss' .
Cum sa ignori ''La mine in clase cine nu e manelist , devine'' ?

Nu ai cum , e dovedit ca asa e , in momentele de fata vorbesc cu o tenta de batjocora la adresa oamenilor , nu regret.
Cum sa alegi?

In functie de nevoile tale si cererile mediului alegi prieteni , lucruri , fapte , sensuri si caractere , spun asta pentru ca din proprie experienta mereu la nevoie sunt prieten si la nevoia mea , dusman.
Cum sa nu fi fraier?

Imposibil , mereu cazi in plasa si esti luat de fraier , fie pentru fapte bune , fie rele.
Cum sa nu fi bagat in seama?

Pai , intri intr-un grup si incepi sa vorbesti despre un lucru pe care nimeni nu intereseaza , iar daca vrei ca sa ti se intample opusul , pur si simplu te asezi pe un sacun si stai serios fara sa ai vreo stare anume , toata lumea va intreba ''Ce-i cu tine?''.
Cum sa te crezi smecher?

Simplu , fara cap , adica gandire , cine are o astfel de insusire negativa , are smecherie la cap , ascultati.
Cum sa urasti fara sa fi urat?

Nimic mai greu , cand persoana in fapt e alaturi de tine ii esti prieten , cand nu e prin apropiere , vorba vine ''Ba , atat de proasta e aia , pfoai''.
Cum sa ai prieteni prin atata prostie si indiscretie?

Se poate , insa acest prieten , fie are nevoie de ajutorul tau si nu te-ar parasi niciodata deoarece are mereu nevoie de tine , fie este de o alta religie inafara de cea ortodoxa.
Cum sa ai o viata ca-n filme?

Inveti foarte bine limba engleza in scoala , iar mai apoi dupa varsta de 18 ani iti iei viza pentru State si pleci la Hollywood , fie faci ceva regretabil sau penibil si ajungi instant la stirile de la ora 5 , totul e bazat pe logica , prostia e mult mai platita decat orice alta stiinta exacta.
Cum sa dormi comod noaptea?

Greu , mai ales pentru mine.

Alegeti prietenii cu cap , deoarece in fruntea tuturor scrie prost sau destept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu