marți, 10 martie 2015

Te-ai gândit vreodată că...?

                 
                   Te-ai gandit vreodata ca... Esti lipsit de sentimente? Orice s-ar intampla in jurul tau ai aceeasi privire ascuțită indreptata spre nimic, o privire visatoare, o privire neclintita de nimic. Poate nu esti om! Normal ca esti om... Altfel nu ai citi aceste randuri... Insa nu iti trebuie umanitate ca sa ai sufletul stana de piatra.
                   Te-ai gandit vreodata la parerea celorlalti despre tine? Ce pot spune despre persoana ta? Dar tu... Ce poti spune? Opreste-te puțin! Inchide ochii si da drumul viselor sa curga! Cum te-ai descrie? Probabil ca te vezi undeva jos, undeva unde nimeni nu te poate vedea si aprecia, dar toti te calca in picioare fara nici o remuscare. Sau poate esti deasupra tuturor! Te crezi o persoana minunata, cu multe realizari, cu bani si faima... Nu iti mai lipseste nimic! Ai mers la biserica de Craciun! De parca biserica nu s-ar fi tinut fara tine! Ai ajutat atat de multi oameni, ai muncit din greu pentru tot ceea ce ai acum sau totul ai primit de la parinti... Ceea ce iti lipseste este constiinta! Esti un om irascibil, egoist, nemultumit si plin de mandrie! Am o veste proasta pentru tine! O sa mori repede! O sa fi atat de sufocat de mandrie, vei avea primi poate o mana miloasa de ajutor, dar ego-ul din tine asa de șiret, te va trage in jos, te va ineca!
                    Te-ai gandit vreodata ca... Nimeni nu e multumit de tine? Faci tot ceea ce poti sa ii multumesti pe alții, obrajii brazdati de lacrimi nu apuca niciodata sa se usuce, continui sa cazi, sa te ridici apoi iara sa cazi. Auzi de multe ori strigate precum : ,, M-ai dezamagit ” ! Oamenii mandrii vor sa fie mai sus deca tine, iar daca ei vad ca nu reusesc vor face tot posibilul sa te traga pe tine in jos si sa te duca sub nivelul marii. Viata este lunga, frumoasa si plina de un gol imens! Toate lucrurile sunt complicate pentru tine! Nimic nu merge cum ar trebui sa mearga, Ceva iti spune ca trebuie sa renunti, iti spune ca a renunta nu face parte din viată, asa ca te strofoci in continuare pana la ultima picatura de sange. A renunta este ceva omenesc, ceva ce intr-un final esti nevoi sa o faci, si este cel mai bun lucru care ti s-ar putea intampla!
                     Te-ai gandit vreodata ca in spatele tau este intotdeauna o persoana care te urmareste, te studiaza, te ridica atunci cand nu mai rezisti, dar niciodata nu vei ajunge sa o cunosti? Mergi pe coridoarele scolii, cu capul plecat, cineva dupa colț se uita la tine... Te intorci, nu vezi pe nimeni, pleci si iti continui viata amara, traiesti doar cu speranta! Multi au trai doar cu speranta, dar nu au trait mult! Au murit cu ochii indreptati spre cer, visand ca poate, poate se va ridica din nou si va avea putere sa mearga pana la capat. Te-ai gandit vreodata ca e timpul sa te stergi de lacrimi, sa priveste inainte, sa visezi si sa mergi prin toate ca si cum nimic nu ar exista? Te-ai gandit? Gandeste-te! Intotdeauna o presoana iti va sustine visele si dorintele, iar ea se va uita la tine cu ochi de prieten adevarat, dupa coltul coridorului, sub numele de Anonim!



Peace& Love !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu