luni, 9 martie 2015

8

   
   Ziua de 8 martie, ziua femeii, ziua in care pana si soarele spune 'La multi ani!' prin stralucirea lui atat de calda si frumoasa, spunand 'La multi ani!' nu doar femeilor, ci intregii lumi. Luna martie, prima luna de primavara, prima luna de caldura, luna in care florile infloresc, natura se trezeste la viata, iar femeia este cinstita pentru meritele ei atat de multe si atat de frumoase. Femeile cele mai importante si mai imbucuratoare fiinte, a lor este frumusetea, a lor este sarmul, a lor este tot ceea ce inseamna feminitate, ele merita toti laurii, iar pentru macar o zi din luna, este ziua tuturor, nu doar a uneia.
      Aceasta zi minunata nu poate fi sarbatorita altfel decat langa o femeie, langa frumusetea ei, langa zambetul ei care radiaza atata fericire si reverie, ziua de 8 martie inseamna si mici atentii cu ocazia importantei, desigur e o zi de sarbatoare, deci sarbatoritele merita si ele o atentie firava, ei bine aceasta atentie este cel mai bine reprezentata printr-o floare, pentru ca acestea sunt semnele primaverii si totodata aduc culoare si fericire in viata sarbatoritei, ele reprezinta emotia transmisa, caldura sufleteasca si gestul atat de creativ pentru a sporii starea de fericire a femeii.
       Viata langa o femeie este minunata, alaturi de ea creezi o relatie trainica care poate sa se bazeze atat pe viata de zi cu zi, cat si pe o relatie de iubire, femeia chiar daca nu este puternica si brutala, aceasta are capacitatea de a te conduce fara aptitudini fizice, aceasta merita lauda barbatilor si in unele cazuri si a femeilor care sunt slabe din toate punctele de vedere.
       Consider ca femeia ar trebuii sa aiba drepturi mult mai putine decat barbatul pentru a fi scutita de munci care nu i se cuvin, dar aceasta sa fie si mult mai ravnita si respectata decat este acum, jucariilor le este data atentie mult mai mare de catre un copil, decat lumea in general da atentie unei femei oarecare, asa ca, ziua de 8 martie ar trebuii sa ne invete sa iubim si sa pretuim mai mult ceea ce avem si sa introducem direct proportional persoanele-gunoi in locul lor pitoresc si natal, tomberonul.
       Nimic nu este mai minunat decat inceputul lunii martie, de la 1 martie cand se impart martisoare ca semn al primaverii, pana la 8 martie cand toate strazile sunt impanzite de oameni cu flori in mana, menite, desigur pentru femeile lor, frumusetea momentului cand afara soarele incalzeste intreaga lume, iar florile isi indeplinesc rolul este de o intensitate enorma, simti ca lumea mai are o sansa, simti ca macar pentru o zi intreaga lume daruieste.
       In cele din urma, nimic nu se compara cu bucuria daruirii, fie ca raspunsul este unul mai negativist, par example, astazi mergand pe strada o copila, o fata ii cumparase mamei ei un buchet de flori si un cadou, aceasta daruindu-l, ma-sa raspunde: ''Nu trebuia!'', cu o fata plictisita... . Fie ea cum o fi, bucuria o simti tu, sentimentele sunt ale tale, daca persoana caruia ii este destinat cadoul iti raspunde pozitiv, scopul este implinit, daca nu, punct ochit, punct lovit.
       Hai sa fim copii mereu, sa nu mai crestem mari!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu