miercuri, 14 ianuarie 2015

Fericirea nu este eterna

             
                Si iata ca Cerurile s-au deschis si din el a cazut o dulce si neinteleasa fericire, caramele cu un gust divin de sentimente preparate printr-un amestec de multumire si implinire sufleteasca. Ploaia cădea incet pe umerii grei, alunecand si simțind fiecare firicel de fericire ce iesea din suflet si se imprastia pe tot corpul. Chiar si norii incepusera sa zambeasca, tunetele si fulgerele s-au transformat In melodii armonioase ce te inaltau in albastrul infinit, pe un fundal de lumini puternice, extraordinar de uimitoare imprastiate peste tot, creeind in jurul lui fire de diamante impletite cu aur si pietre pretioase.
                 Sentimentul de gol in stomac devenea incet o plinatate de iubire si de emotii calme, fiori ce se jucau cu parul ei umed, vantul facand inconjurul lumii, verificand fiecare colt al planetei ca nu cumva cineva sa fie trist in cea mai mareata zi pe care oamenii au gustat-o vreodata. Apa din urma zapezii topite s-a transformat in oglinzi ce reflecta frumusetea celor doi.
                 Inima batea in ritmul pasilor. Daca pasii se opreau, inima se oprea, astfel viata devenind o alergare spre ținta fericirii, alteori un mers usor, calm si limpede, un mers in care el se ținea de mana cu fericirea, privirea nu se intorcea deloc inapoi, regretele disparand, iar suspinul era sters din ochii de cristal. Unii cu inimile reci si pline de ura, erau invidiosi pe fericirea celorlalti, altii care isi doreau fericirea atat de mult si in sufletul lor erau multumiti ca cel de langa el este fericit, primea si el bucuriile eterne... Nimeni nu putea sa distruga intr-o eternitate ceva ce s-a creeat intr-un moment, un moment in care tic tac-ul se oprea pe loc, nu mai facea nici un pas, nu exista nimic doar o euforie eterna. Amalgamul de cuvinte induiosatoare umplea inima, privirile sincere si bogate in iubire incalzea sufletul, mainile fine atingeau obrazul, iar imbratisarile deveneau tot mai stranse si tot mai pline de afectiune.
                  Insa acest curcubeu al fericirii nu dureaza pentru totdeauna. Oricat de sus ne-am crede, oricat de mult ne-am imagina ca fericirea tine o vesnicie, aceasta nu va schimba faptul ca fericirea nu dureaza mult ceea ce face ca orice moment sa fie ca o vesnicie simtit din plin. Apreciaza persoanele pe care le ai langa tine atat timp cat ele nu vor pleca odata cu fericirea. Orice moment sa fie de folos si simtit din plin, iar greselile sa nu existe in vocabularul mintea si faptele tale deoarece doar o viata ai  si chiar daca ea nu va fi perfecta asta nu inseamna ca nu poti macar sa incerci!

Peace& Love & Happiness

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu