marți, 20 ianuarie 2015

Dezamagirea doare așa-i ??

         
           Cred ca fiecare dintre voi ati simtit macar odata sentimentul dezamagirii... Va place nu e asa?! De abea asteptati sa fiti dezamagiti de cineva!! Va da putere si tarie sa nu va opriti din drumul vostru?! Daca ar fi asa lumea aceasta ar fi un cuib de zombi care se hranesc din dezamagiri si niciodata nu se mai satura. Dezamagirea este un sentiment groaznic, un sentiment care te apasa in inima si te face sa regreti de ce te-ai increzut in acea persoana. Iti creeaza ganduri care defapt in realitate nici nu exista. Te macina, te loveste si te seaca de toata increderea pe care poti sa o ai intr-un om
               Nici o fapta nu poate fi data inapoi chiar daca vrem. Traim intr-o lume in care totul se concentreaza pe viitor, nu poti influenta trecutul, dar viitorul il construiesti prin faptele tale de fiecare zi. Poti sa il construiesti fie cu paie fie cu piatra. Ceea ce face o fisura in viitorul nostru sunt dezamagirile. Deja m-am scarbit de acest cuvant. Doar cand ma gandesc la el imi vine sa inchid blogul si sa uit de tot ceea ce exista in jurul meu. Toti am avut parte de acest sentiment atunci cand te astepti mai putin. Iti pui increderea in cineva, iar el te minte pe față, iti spune ca poti sa ai incredere in el si brusc atunci cand viata ta incepe sa isi reia culoarea fericirii, un pumn greu de dezamagire iti loveste obrazul si cazi la pamant secat de orice putere.
               Din fericire exista mai multe solutii, Degeaba stai suparat si nervos zile saptamani sau chiar ani intregi ca cineva te-a furat pe la spate. Degeaba porti in sufletul tau aceasta durere si aceste intrebari de nimic. Trebuie sa lasi trecutul trecutului, sa traiesti prezentul si sa influentezi viitorul. Daca porti in inima dezamagirea, ea va fi ca o piedica pe care o ai pusa inaintea ta atunci cand vrei sa faci ceva, dar nu esti bine dispus, esti suparat, toata lumea se prabuseste pe tine si cel mai rau, ii faci si pe altii sa se simta asa. La 100 de metrii patrati in jurul tau creezi o dispozitie negativa si rea, iar nefericirea radiaza in inimile altora facandu-i sa se simta intr-o incapere rece si amorțită. Solutia este uitarea!! Nepasarea! Si cel mai important... NICIODATA sa nu mai ai incredere in acea persoana doar daca ea dovedeste ca ii pare rau si se schimba. Dar persoanele care dezamagesc des aproape niciodata nu se vor schimba, asa ca imi pare rau, dar visul tau frumos in care poti sa ai incredere in toata lumea a luat sfarsit! The End!! Stop cadru! Trezeste-te la realitatea ce te inconjoara si ai grija in cine si in ce iti pui increderea!!!


Peace & Love & Leave the Present !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu