duminică, 18 iunie 2017

Cotitura

     
       Si exista in viata momente de cotitura, in care schimbi macazul, directia ta va urma un alt curs, va merge spre un alt punct intermediar in drumul tau spre efemera fericire. Traind cu speranta, intotdeauna vei avea un vis, adica un tel pentru a fi implinit, ei bine, pe parcursul acestei poteci abrupte si primejdioase vei da de o multime de piedici, care te vor alunga intr-un taram inegurat, fara deviza, fara imn, acel taram adaposteste cele mai tenebroase si cumplite taine ale partii psihologice aflate in neant, de acolo se trag toate relele, acolo isi are nasterea, depresia, nesiguranta si prapastioasa frica.
       In viata, cu siguranta, vei da peste unele momente si sentimente rupte din acest taram, ei bine, acest taram se afla in mintea noastra, noi ne avantam fara sa stim in acest tinut, crezul nostru este pus la indoiala in momentul in care dam de acea cotitura infailibila cu trimitere spre abandon si nereusita. Cum tot ce se intampla in viata are trimitere spre rau, noi, oamenii care traim, nu cum vrem, ci cum putem, trebuie sa avem aspiratie spre acele infime momente de seaca fericire care se intampla la oridinul secundelor in timpul vietii, nu conteaza ca esti un peste in ocean, ceea ce cu adevarat conteaza este ca desi acel ocean este infinit, va exista mereu o alta urma de viata, o oaza predestinta tie. De aceea oamenii pot sa fie fericiti si cu salariul minim, acea cotitura nu are efect asupra celor care nu vad o schimbare intr-un eveniment fara insemnatate, asadar, spre final, tu esti omul, ai un creier, foloseste-l...
       In drumul spre fericire, nu uita sa uiti ca nu trebuie sa cauti, ci trebuie sa lupti si ceea ce e al tau, iti va deservi placere infinita pana la momentul in care trupul se intoarce in malul din care a iesit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu