marți, 21 martie 2017

Sfat

       Pe parcursul vietii trebuie sa faci o sumedenie de alegeri care iti vor marca drumul spre destinatie, aceste alegeri nu sunt ceva cert, care sa duca la o finalitate corecta, ci o aruncatura in neant cu speranta ca lovitura va atinge tinta, ei bine, asa se autodescrie societatea omeneasca, un drum nesigur si plin de piedici spre destinatie.
       Uneori ai nevoie de sprijin moral sau cel putin verbal, insa de fiecare daca cand oferi, negresit, rasplata compensatorie e nula, asta inseamna increderea in aproapele tau si in cel ce il iubesti. Ca oameni ajungem ca in numele increderii sa face o sumedenie de sacrificii si sa rupem bucata cu bucata din sufletul nostru si sa-l vindem celui rau, ne desprindem de cele morale pentru un miraj timpuriu, asta e adevarata rasplata pentru orice lucru valoros pe care il faci.
       Timpul e doar o unitate de masura neeligibila in sufletul omului, acesta isi pune amprenta doar fizic, in sufletele noastra dainuieste pretutindeni, dinspre infinit spre infinit sentimente si amintiri, viata e frumoasa, insa cuprinzand toate aspectele ei, viata e... extraordinara, din cale afara de minunata. Patrunsi de dezamagiri trebuie sa trecem peste orice si sa ne continuam statutul de trecatori prin viata, lasand in urma doar fapte curpinse in defintii bune, astfel viitorul suna mai frumos.
       Marea greseala a tuturor oamenilor este de a intampina o problema sau o greutate, iar din acel moment sa nu mai avanseze peste acea bariera, noi ca fiinte superioare avem datoria de a incerca imposibilul si de a rupe orice obstacol care ne apare in cale, pentru simplu fapt ca acea caracteristica care salasluieste in sufletele noastre exista acolo, curajul si curiozitatea, asta il fac pe om sa decurga inainte spre dorinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu