miercuri, 4 mai 2016

Motive

       Uneori in viata ai parte de momente in care nu te regasesti din punct de vedere caracteristic, adica nu te potrivesti mediului in care te afli si in care respiri un oxigen atat de infestat de altii. Totul pleaca din capacitatea ta de a face alegeri, mediul in care te afli nu trebuie sa reprezinte obligatoriu mediul care iti surade sau care corespunde cerintelor tale.
      Ei bine, ceea ce vreau sa pun in discutie astazi este omul si locul in care el vrea sa fie si cel in care se afla. Unii oameni pretind ca ei se alatura unui grup de oameni care traiesc sub o cupola foarte bogata in faima si respect, insa ceea ce pretind cu adevarat acesti oameni este mila si atentia celor care nu au degand decat sa-ti vada visul cum trece prin fata ochilor. Momentul in care te alaturi unui scop, iar acel scop este implinit, pur si simplu renunti la a mai avea vreun motiv pentru care sa lupti, asta fac cei care se alatura grupurilor de oameni care cu adevarat traiesc intr-o bogatie emotionala si plina de respect, ei cred ca fac parte din acel mediu si transpun in viata lor fapte nefiresti caracterului lor, insa ceea ce reprezinta ei cu adevarat este pleava societatii.
       De aceea caracteristicile unui mediu corect de viata sunt modestia, multumirea de sine, placerea, virtutea, sanatatea sufleteasa si nu in cele din urma cea mai importanta caracteristica care se inscrie in corectitudinea normelor de viata, fericirea.
       Oameni buni, intotdeauna aveti nevoie de un scop, un motiv, ei bine, daca astazi reusesti sa aduni un buchet de flori, maine doreste-ti sa aduni o galeata, apoi mai mult si mai mult, pana cand va venii ziua in care nu vei mai avea posibilitatea aceasta, dar nici in acel moment nu trebuie sa te opresti, cauta, descopera si creeaza-ti un spectru larg si indelungat prin care totul devine posibil, iar viata ta sa fie cat mai pompoasa.
       In concluzie, fiecare zi iti rezerva un sir nenumarat de suisuri si coborasuri, nu te delasa doar pentru ca ai reusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu