miercuri, 27 mai 2015

Momente...

       Exista momente in viata in care iti doresti ca totul sa dispara, abracadabra, sa fie liniste, sa te bucuri de singuratate si de un spatiu de meditatie infinit, unde imaginatia si gandul sa-si creeze propriile scenarii comice sau dramatice despre viata ta, dar totodata iti doresti sa gusti din toate, sa fi in centrul atentiei si sa dai clasa celor care se folosesc de talentul tau, sa le arati ca viata este grea, dar frumoasa, sa le colorezi retina cu dragoste si sa le alini dorul cu alinturi.
       Ei bine, in aceste momente in care iti doresti ceva, ai nevoie de cineva, ai nevoie de dragoste, ai nevoie de un suflet pereche care nu doar sa-ti incante privirea, ci si inima, sa faca dintr-un blues clasic, un dance energic, sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand esti intr-o capcana, sa-ti arunce franghia de care sa te ti si de care te vei folosii sa iesi din pierzare si sa-ti creezi un drum in nesfarsitul succes.
       Ai nevoie de ea, de iubirea ei, de jumatatea care te va completa, e un sentiment cat se poate de unic pentru fiecare caz, un sentiment de nedescris, aici se bat cap in cap toate placerile si neplacerile vietii. Dar astazi vorbim despre latura pozitiva a existentei in iubire. E atat de frumos sa iubesti, sa te bucuri de fiecare clipa traita, sa zambesti mereu, sa fi exact cine vrei sa fi, daca iubesti devii un om mai bun, daca iubesti, traiesti, daca iubesti, esti cel mai fericit, daca acea persoana te iubeste, este minunat, daca iubirea dintre cei doi este reciproca si intensa, acest lucru nu poate sa insemne decat ca aceasta forma de iubire este apogeul emotiilor si a sentimentelor, nu ai nevoie de niciun enegizant, cand iubirea este revigoranta, colorata si calda.
       In plan personal, recunosc ca am parte de cele mai frumoase momente din cate am trait, ma simt atat de fericit, parca iubirea iti da puterea de a merge mai departe in orice situatie, te invata sa perseverezi si sa iti creezi un atu mult mai pompos. Simt iubirea in gand si in inima, simt emotia care ma navaleste de fiecare data cand ochii mei zaresc silueta ei atat de frumoasa, cand ii zaresc ochii stralucii plini de emotie, de fiecare data cand imi spune ''te iubesc''.
       E greu sa pierzi o astfel de persoana, este foarte greu de indurat ceea ce va urma, de aceea trebuie sa iubim atat de mult cat inima ne daruieste putere si iertare, caci nu exista iubire fara suparari, cum nici perfectiune nu e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu