duminică, 24 mai 2015

Promisiuni promise promițând fericire

             
                    Ce sunt cuvintele atunci cand le rostesti fara rost? Ce sunt cuvintele rostite doar in clipe de fericire? Ce rost au promisiunile daca le rostesti doar de pe buze? Ce rost are libertatea daca nu sti sa o traiesti cu folos?
                    Noaptea, ora tarzie, suna telefonul, cu ochii bulbucati raspunde. Va fi o noapte lunga. Cu doi cai putere, pasesc prin intuneric, fara ganduri fara planuri, un mesaj a fost indeajuns ca toata noaptea sa se transforme in momente de mult asteptate de cei doi. Cuvintele rostite fara rost, promisiunile facute in zadar, toate clipele irosite aiurea au trecut. In sfarsit, toti trei erau in acelasi loc. Jocurile copilaresti dintre cei doi au inceput. S-a aprins un vulcan. Sangele clocotea tot mai tare, trece o ora, trec doua, cel de-al treilea s-a plictisit. Momentul potrivit pentru a da drumul sentimentelor, doar ca nu vroiau sa iasa. Buzele nu se puteau misca, glasul a pierit, totusi in ultimele momente un glas pierit s-a auzit: ,, Nu trece o ora fara sa ma gandesc la tine!” Un raspuns venit din adancul inimii: ,, Stiu cum e!” Vrea sa fie fericit, vrea sa fie fericita, ea il intreaba: Ma lasi? O intrebare care pe moment l-a facut sa o scape jos. un raspuns nesincer a spus ,, te las”. Un raspuns nesigur, un raspuns neadevarat. Raspunsul lui era ,, Nu te las! Imi doresc! Imi doresc sa fii fericita! Se imbratiseaza, pleaca, un zambet ce de mult timp nu a mai aparut s-a vazut pe buzele ei, fiorii sentimentelor, fiorii fericirii l-au cuprins, tremura ca o gaina, de atunci totutl s-a schimbat.
                   Chiar si cand e furtuna, chiar si cand tuna si fulgera, acel zambet, acele emotii, acea fericire nu inceteaza, promisiunile sunt gata de facut la momentul potrivit. Promisiuni adevarate, promisiuni ce vor tine vesnic. A spus ,, Te iubesc” si a plecat. Acele cuvinte nu au fost rostite fara rost, au fost din adancul inimii, au fost ceea ce va simti pentru totdeauna.


Peace& Love !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu