miercuri, 3 ianuarie 2018

Legaturi

       Viata, o trasatura timpurie care ne defineste starea de agregare, starea de spirit si perioada de timp in care ne este ingaduit sa distrugem lucruri. Pe parcursul intregi vieti oameni stabilesc legaturi interumane cu alti participanti la trafic, implicit oamenii cunosc alte suflete si in cele din urma multe dintre ele formeaza o pereche, ei bine, momentul in care acel suflet pereche face parte nu doar din placerea ta, ci din inima ta, atunci viata prinde un contur magic si plin de culoare.
       Momentul in care cunosti pe cineva care imparte aceleasi greutati ca si tine, atunci sti ca nu esti singur si launtric pe lume, doar atunci sti ca desi fericirea e invizibila, greutatile va aduc aproape si formeaza o pereche gata de lupta cu destinul pe care doar niste adevarati combatanti si-l pot modela.
       Nu poti realiza momentul in care deti un astfel de sentiment, este atat de placut incat iti vine a urla din suflet pentru un alt suflet, inima iti topaie si parca dincolo de emotii, este si dragoste, aceasta potrivire parca e data de un duh magic, nu-ti poti da seama daca traiesti un vis sau e doar un vis in care traiesti.
       Mi-as dori ca intr-o buna zi fiecare om sa-si poata impartasii sentimentele prin adevar si corectitudine, prin sinceritate, sa fie o comuniune universala intre oamenii de toate felurile, pentru ca fiecare om are o pereche, fiecare om exista pentru un altul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu